Van Mossel Kia

Algemene voorwaarden

Disclaimer Van Mossel Kia onderhoud

© 2020 – Alle rechten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden. De genoemde acties zijn alleen geldig bij Van Mossel Kia en niet geldig i.c.m. andere acties. Type- en vormgevingsfouten voorbehouden. *Uw verzekering vergoedt meestal de complete kosten van een sterreparatie. Verder profiteert u van een lager eigen risico bij een ruitvervanging uitgevoerd door een Kia Servicepunt. Informeert u daarom altijd vooraf naar de exacte voorwaarden.** Exclusief olietoeslag. De olietoeslag voor auto’s met een carterinhoud van meer dan 3.5 liter bedraagt € 9,50 voor half synthetische olie, € 21,50 voor vol synthetische olie. Als u zich af wilt melden voor verdere correspondentie van www.vanmosselKia-onderhoud.nl kunt u een mail sturen naar afmelden@dtcmedia.nl. Wij zullen er voor zorgen dat u afgemeld wordt. Meld hierbij voor welke site u afgemeld wilt worden. Afgebeelde auto kan afwijken van de actie. DTC Media, Online Precisie Marketing.

Van Mossel Kia onderhoud

Van voorbumper tot uitlaat en alles ertussenin: Van Mossel Kia biedt u alle mogelijke onderhoudsdiensten. Onze gespecialiseerde monteurs zijn ervaren en kennen uw Kia door en door.

Via deze website lichten wij u alle onderhoudsmogelijkheden toe. Ook kunt u direct een werkplaatsafspraak plannen, of een offerte aanvragen indien u vooraf een indicatie van de kosten wenst. Die kosten zullen u meevallen, want de prijzen van Van Mossel Kia zijn scherp. Daarbij bieden wij u extra voordeel met onze kortingsacties. Bekijk ze meteen!